Ellen Kruize Kok

Ellen Kruize Kok

Hoofd Marketing- en Communicatie

Zonnestralen en sprankelende ideeën
De zonnestralen schijnen door het raam van ons kantoor bij TBR Solutions, waar Ellen Kruize Kok bezig is met het voorbereiden van een nieuwe marketingcampagne over een lopend project. Ellen is ons hoofd van het marketing- en communicatieteam en heeft een passie voor haar werk. Ze is een energieke vrouw met een enthousiaste persoonlijkheid, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Een inspirerende keuze
Ze vertelt ons graag wat haar inspireerde om voor TBR te kiezen. Het waren de mensen die haar overtuigden. Na een paar keer bij ons bedrijf te zijn geweest, leerde ze ons team beter kennen en voelde ze zich direct op haar gemak. De gemoedelijke sfeer en de constante lachbuien maken van TBR een fijne plek om te werken. Bovendien biedt het werken aan innovatieve projecten van begin tot eind de mogelijkheid om haar marketing- en communicatievaardigheden in te zetten, wat ze ontzettend tof vindt.

Voortdurende groei en ontwikkeling
Het ontwikkelen van vaardigheden is een belangrijk aspect in Ellen’s carrière. Na een carrière in de apotheek te hebben gehad, besloot ze het roer om te gooien en te gaan ondernemen. Met de start van haar eigen uitzendbureau leerde ze veel over marketing en bouwde ze haar eigen online community’s op. Ze is altijd gericht op zelfontwikkeling en volgt diverse opleidingen, waaronder de Customer Journey Academy en een leidinggevende opleiding. Onlangs heeft ze zelfs een opleiding over AI en ChatGPT afgerond, maar ze wil ook graag meer leren over energie en de vaktermen begrijpen die we bij TBR Solutions gebruiken

Ellen: “Creativiteit is mijn brandstof.”

Actie en ontspanning
Een teamuitje met onbeperkt budget zou voor haar een geweldige gelegenheid zijn om samen met haar collega’s te ontspannen en nieuwe avonturen te beleven. Ze kan talloze activiteiten bedenken, zoals een weekendtrip naar Schotland of Zwitserland, parachute springen, of een luchtballonvaart over de prachtige Veluwe. Voor Ellen is een combinatie van actie en ontspanning altijd een goede keuze.

Het trotseren van vakjargon
Hoewel ze wist dat werken in de technische sector als vrouw uitdagend zou zijn, kwam ze een onverwachte verrassing tegen. Het vakjargon vloog haar om de oren, maar ze zag het als haar taak om deze complexe termen op een begrijpelijke manier aan de lezers op de online kanalen uit te leggen. Wat ze echter nooit had verwacht, was dat het project waar ze aan werkte, de Warmtepomp, haar in het vakblad van de Metaal Unie zou brengen. Dit was een onverwachte erkenning voor haar werk en een mooie bevestiging van haar expertise.

 

Vrijheid in werkstijl

Een creatieve geest in volle vrijheid
Wat Ellen het leukste vindt aan haar baan is de vrijheid die ze bij TBR krijgt om haar werk op haar eigen manier uit te voeren. Met haar ondernemende geest voelt ze zich thuis bij TBR, waar ze buiten de gebaande paden kan lopen en creatieve oplossingen kan bedenken. Het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, voegt een extra element toe aan haar werk bij TBR Solutions.

Productieve afwisseling
Om productief te blijven tijdens drukke werkdagen, zorgt ze voor afwisseling in haar taken. Ze neemt regelmatig pauzes om een wandeling te maken en vind het leuk om af en toe klanten te bezoeken, waarbij ze de projecten persoonlijk kan bekijken en de mensen achter de organisaties kan leren kennen. Na een bezoek wordt het schrijven ook veel gemakkelijker. In de ochtend is ze het meest productief in het schrijven van artikelen, terwijl ze in de middag liever een overleg in plant.

Passie buiten het werk
Buiten haar werk heeft ze interessante hobby’s en passies waar ze graag over vertelt. Een deel van haar hart ligt nog steeds in de farmacie, waarover ze boeken schreef en veel blogt. Als vrijwilliger is ze betrokken bij verschillende stichtingsbesturen en ze neemt ook graag de tijd om te wandelen, muziek en podcast te luisteren, lezen en soms om te schilderen. Reizen is een andere grote liefde van haar, maar op dit moment maakt ze vooral tijd vrij om met haar gezin door te brengen.

Een speciaal moment
Het gevoel van een idee dat in haar hoofd begint en tot leven komt wanneer het uiteindelijk gerealiseerd is, geeft haar altijd een speciaal gevoel. Ze geniet ervan om samen met het team “iets” te creëren en voegt er altijd een feestelijk tintje aan toe, zoals het bestikkeren van een warmtepomp of het planten van een boom. Ze waardeert vooral de interviews die ze met klanten houdt, omdat ze dan te horen krijgt hoe mensen over TBR denken, en die mooie complimenten raken haar altijd en deze verwerkt ze in haar projectverslagen en klantcases.

De favorieten van Ellen
Wat betreft haar favoriete deel van de werkdag geeft haar toe dat de pauze haar favoriete moment is. Ze geniet ervan om gezellig te kletsen en te ouwehoeren met haar collega’s. Tussen de koffie- en theepauze vindt ze dat haar productiviteit op zijn best is. In de ochtend moet ze altijd even opstarten, terwijl ze aan het einde van de werkdag meestal wat minder energie heeft.

Een vleugje persoonlijkheid
Ellen wordt gevraagd waar ze voor wakker gemaakt kan worden, en ze antwoordt resoluut dat je haar nergens voor wakker mag maken, tenzij ze in gevaar is. Ze hecht veel waarde aan haar slaap en begrijpt het belang van rust en herstel.

Een dagje in een andere rol
Gevraagd naar welke collega ze graag een dag van werk zou willen ruilen, kiest Ellen voor Jaap. Ze weet dat dit hilarische situaties zou opleveren, omdat ze beide totaal verschillende vakgebieden hebben. Een dagje meelopen met Jaap zou haar de kans geven om meer inzicht te krijgen in zijn werk en misschien zelfs nieuwe perspectieven te ontdekken.

Smakelijke favorieten
Wat haar favoriete lunch betreft, geniet Ellen het meest van een twaalfuurtje of een heerlijk belegd vers broodje van de bakker. Ze heeft een zwak voor vers brood en geniet van de smaak en textuur ervan. Een uitsmijter kan ook zeker haar favoriet zijn, maar een verse maaltijdsalade kan op een warme dag ook verrukkelijk zijn. Verandering van spijs doet eten.

Muziek tijdens het werk
Als het gaat om muziek tijdens het werk, geeft Ellen toe dat schrijven met muziek lastig voor haar is. Maar als ze taken heeft waarbij ze minder hoeft na te denken, of in de auto,  luistert ze graag naar haar eigen samengestelde top 2000-afspeellijst. Deze lijst bevat haar favoriete nummers in allerlei genres, waardoor ze kan genieten van een diversiteit aan muziek tijdens haar werkdag.

De betovering van de seizoenen
Ellen geeft de voorkeur aan de lente en de zomer. Ze houdt van de prachtige groene kleuren en de frisse uitstraling van deze seizoenen. Ze is veel in het bos en in de natuur te vinden in haar vrije tijd. Echter, ze merkt op dat de zomers de laatste tijd steeds heter worden, wat een uitdaging kan zijn. Desondanks geniet ze nog steeds van de zomer, vooral tijdens haar vakanties.

Een sprankelende persoonlijkheid bij TBR Solutions
Met haar levendige persoonlijkheid en passie voor haar werk brengt Ellen Kruize Kok energie en creativiteit naar haar rol als hoofd Marketing en Communicatie bij TBR Solutions. Ze voelt zich thuis in het team en geniet van de vrijheid en mogelijkheden die ze krijgt om haar werk op haar eigen manier uit te voeren. Met haar brede interesses en enthousiasme voor het ontdekken van nieuwe dingen, blijft ze zichzelf voortdurend ontwikkelen en inspireren, zowel in haar professionele als persoonlijke leven.

“Creativiteit is de sleutel tot een sprankelend succes!”

 

Ga naar:

Vacatures
Contact
Teampagina